Προς αναβολή ή λύση Πρωτοδικείου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι διοικητικές ζυμώσεις στον ΟΦΗ δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα ώστε να προκύψει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο και έτσι το πιο πιθανό σενάριο στην σημερινή Γ.Σ. είναι να οδηγηθεί σε αναβολή για νεότερη ημερομηνία ή να προκύψει εκ νέου μια διοίκηση πρωτοδικείου.

Το κλίμα στον ΟΦΗ θυμίζει μπαρούτι κάτι που φάνηκε και από την Γ.Σ.  του Συλλόγου μετόχων αλλά και σε αυτή των συνδέσμων τις προηγούμενες μέρες.

Τόσο ο σύλλογος μετόχων όσο και οι συνδεσμίτες του ΟΦΗ αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών και είναι όπως λένε αποφασισμένοι να ζητήσουν αλήθειες από τους παράγοντες που διοίκησαν τον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια. Αυτοί από τους οποίους αναμένεται να ζητηθεί ο λόγος που η ομάδα εφόσον βρεθούν στα ΒΑΚ είναι οι Βατσινάς,Κουράκης,Μαχλάς και Ξημέρης και γενικώς όλους τους συμμετέχοντες στην διοικητική κατάσταση του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια.

Οι όλες διαδικασίες των προηγούμενων ημερών από τους ανθρώπους της ομάδας φαίνεται να μην αναδεικνύουν την προοπτική συγκρότησης κάποιου ισχυρού σχήματος και όλα δείχνουν ότι ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου δεν μπορεί να προκύψει τουλάχιστον στην σημερινή διαδικασία, έτσι η σημερινή  Γ.Σ. αναμένεται να οδηγηθεί σε αναβολή για νεότερη ημερομηνία ή να προκύψει εκ νέου μια διοίκηση πρωτοδικείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook