Τι ψάχνει την χειμερινή περίοδο των μεταγραφών ο ΟΦΗ – Ο ρόλος του Μελ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Πέπε Μελ παίζει σημαντικό ρόλο στο πως θα κινηθεί ο ΟΦΗ μεταγραφικά τον Ιανουάριο με την ομάδα να χρειάζεται ενίσχυση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Ο ΟΦΗ αποχαιρετάει το 2023 με ένα αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα αγνοώντας τη νίκη από τις αρχές Οκτωβρίου, όμως βρίσκεται ακόμα εντός στόχων, καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, ενώ υπάρχει και το Κύπελλο.

Η απόφαση για ενίσχυση φαίνεται πως είναι ειλημμένη στον ΟΦΗ, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό μέσα στον Ιανουάριο προκειμένου ο Όμιλος να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους του και να… γυρίσει το αρνητικό κλίμα.

Ο ρόλος του Μελ

Όπως είναι φυσικό, ο Πέπε Μελ παίζει πολύ βασικό ρόλο στο που και στο πως θα κινηθεί ο ΟΦΗ, καθώς είναι λίγες ημέρες στην ομάδα και καλείται μέσα στον Ιανουάριο να φέρει το ρόστερ όσο περισσότερο γίνεται στα… μέτρα του.

Παράλληλα, ο Μελ γνωρίζει αρκετά καλά και την Ισπανική αγορά, κάτι που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ δεν αποκλείεται να κινηθεί εκεί για την ενίσχυσή του. Θυμίζουμε άλλωστε ότι το Σάββατο οι Ισπανοί έγραψαν για ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Γκανέζο εξτρέμ Μο Ντάουντα από την Τενερίφη.

Τι παίκτες αναμένεται να ψάξει ο ΟΦΗ

Ο Πέπε Μελ είπε στην συνέντευξη τύπου του αγώνα του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης: «Τώρα είναι η περίοδος των μεταγραφών, η ομάδα θέλει εξτρέμ, στόπερ και σήμερα είναι το απίστευτο ότι είχαμε μόνο έναν επιθετικό σε μια 20αδα, είναι δύσκολο για έναν προπονητή να μην έχει επιθετικογενείς παίκτες στον πάγκο αλλά είναι η πραγματικότητα. Όμως, έστω και έτσι, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε».

Αυτό από μόνο του δείχνει ότι η ομάδα αναμένεται να κινηθεί για εξτρέμ, φορ και στόπερ και μένει να φανεί εάν όντως θα γίνουν τρεις προσθήκες μέσα στον επόμενο μήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook