«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λέο Περέιρα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τον 27χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό της Παλμέιρας, Λέο Περέιρα, έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα στη «χώρα του καφέ».

Η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει και ο Ολυμπιακός θα φορτσάρει -μεταξύ άλλων- για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών. Ένας από αυτούς, σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ που έρχεται από τη Βραζιλία, ενδέχεται να είναι ο 27χρονος στόπερ της Παλμέιρας, Λέο Περέιρα.

Όπως αναφέρει o δημοσιογράφος, Βενέ Καζαγκράντε, στο twitter, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει επαφές με τη «Φλα» για την απόκτηση του Περέιρα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ομάδες της πατρίδας του αλλά και στο MLS με την ομάδα του Ορλάντο. Πρόκειται για δεξιοπόδαρο διεθνή με τις «μικρές» Εθνικές της Βραζιλίας, αμυντικό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα. Ο Περέιρα την περασμένη σεζόν μέτρησε 53 ματς με 4 γκολ και 2 ασίστ, ενώ συνολικά έχει 160 ματς στη Φλαμένγκο με απολογισμό 7 γκολ και 5 ασίστ. Εκεί έχει κατακτήσει 5 τίτλους, μεταξύ των οποίων το Κόπα Λιμπερταδόρες του 2022, ενώ έχει περάσει και από Ατλέτικο Παραναένσε και Ναούτικο Ρεσίφε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook