Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Sdna.gr: “Γκολ δεν έβαλε, αλλά με δύο ασίστ ο Νίκος Καλτσάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Αστέρα στο Ηράκλειο. Νίκη των Αρκάδων με 2-0 απέναντι στον ΟΦΗ που θα κλείσει τρίμηνο χωρίς νίκη”.

To10.gr: “ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης αναμετρήθηκαν στην Κρήτη για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Superleague, με τους Αρκάδες να φεύγουν με το «διπλό» στις αποσκευές τους. Μιριτέλο (37′), Ρεγκίς (55′) τα γκολ των φιλοξενούμενων, με τους Κρητικούς να πιέζουν στο τέλος για το γκολ που θα τους ξαναβάλει στο παιχνίδι αλλά να μην τα καταφέρνει. Ο Αστέρας παρέμεινε σε τροχιά εξάδας και ο ΟΦΗ μόλις 4 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη”.

Sport24.gr: “Ένα πολύ σημαντικό διπλό πανηγύρισε ο Αστέρας στο Ηράκλειο, επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ για την 15η αγωνιστική με τα γκολ των Μιριτέλο (37′) και Ρεγκίς (55′). Στην έκτη θέση με 20 πόντους οι Αρκάδες”.

Gazzeta.gr: “Χριστουγεννιάτικο πάρτι για τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ» καθώς επικράτησε με 2-0 του απογοητευτικού ΟΦΗ και έκανε ένα ακόμη μεγάλο βήμα για να… κλειδώσει την θέση του στα play offs! Ρετζίς και Μιριτέλο τα γκολ της νίκης”.

Sport-fm.gr: “Στην πρώτη εξάδα βρίσκει το φινάλε του 2023 τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ντούμπλαρε τις νίκες του με τον ΟΦΗ στη σεζόν (0-2), έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον νεαρό κίπερ Γραμματικάκη στο ντεμπούτο του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook