ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ματς – «φωτιά» για την 15η αγωνιστική της Super League και με φόντο το κυνήγι της σωτηρίας, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0, στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο των Ηπειρωτών οι οποίοι παραμένουν καθηλωμένοι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το ντέρμπι ουραγών της Stoiximan Super League δεν είχε γκολ, ούτε νικητή, με τον Παναιτωλικό να παίρνει το 0-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Οι Ηπειρώτες, στον πάγκο των οποίων έκανε ντεμπούτο ο Μιχάλης Γρηγορίου, θα κάνουν έτσι γιορτές στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με την εξαιρετική εμφάνιση του Στέφανου Καπίνο να επιτρέπει στους φιλοξενούμενους να φύγουν αλώβητοι από τα Ιωάννινα.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Παναιτωλικός, καθώς αποβλήθηκε στο 82’ ο Μαυρίας.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης (76’ Κιάκος), Καραχάλιος, Τζίνο (90’ Ριένστρα), Τζίμας (64΄Λεό), Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν (76΄Κόντε)

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Μπρ. Ντουάρτε, Μλάντεν (70’ Σενγκέλια), Λιάβας, Τορεχόν, Χουάνπι (90’ Τσιγγάρας), Μπαλντασάρα (74’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε (70’ Μαυρίας), Πέδρο (74’ Καρέλης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook