Έφτασε η ώρα του Μάρκο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από σχεδόν δύο μήνες απουσίας, όλα δείχνουν πως ο πιο κομβικός παίκτης του φετινού ΟΦΗ πρόκειται να ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μαυροβούνιος μέσος αποτελεί τον παίκτη – ορόσημο του φετινού ΟΦΗ με την πολυεπίπεδη προσφορά του σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του. Αυτό αποτυπώνεται όχι μόνο μέσα από τις στατιστικές κατηγορίες όπως καταγράψαμε πρόσφατα με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται πιο κομβικός ακόμα και από τον Φορτούνη, σε επίπεδο προσφοράς της ομάδας του, αλλά και από τα αποτελέσματα του ΟΦΗ.

Με τον Μάρκο Μπάκιτς στην ενδεκάδα του, ο ΟΦΗ είχε μόνο μια ήττα στις επτά πρώτες αγωνιστικές ενώ δίχως αυτόν, στον ίδιο αριθμό αγώνων αγνοείται η νίκη.

Κόντρα στον Άρη, επέστρεψε στην δράση μετά την 30η Οκτωβρίου και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν ο Πέπε Μελ τον προορίζει για την βασική ενδεκάδα της αυριανής, κρίσιμης, αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Με τον Μάρκο Μπάκιτς στην βασική ενδεκάδα, ο ΟΦΗ κερδίζει σε πολλούς τομείς (ανασταλτικά, δημιουργικά, εκτελεστικά) κάτι που φάνηκε σε πολλά παιχνίδια όπου όταν η ομάδα ήταν στην επίθεση, ο ίδιος λειτουργούσε ακόμα και ως δεύτερος επιθετικός – αποκορύφωμα είναι η κίνηση που κάνει στον κενό χώρο και η σέντρα που βγάζει στο γκολ του Φελίπε κόντρα στην ΑΕΚ.

 

Όλα δείχνουν πως ο Μαυροβούνιος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πρόκειται να επιστρέψει στην ενδεκάδα με τον Πέπε Μελ να μην αλλάζει τα πλάνα του σε ότι αφορά την διάταξη του ΟΦΗ, όπως την είδαμε κόντρα στον Άρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook