Την Πέμπτη πρέπει να μπει stop

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο χρόνος προσαρμογής του Πέπε Μελ είναι και πάλι λίγος, σκάρτα μια εβδομάδα δεν θα έχει συμπληρώσει στο Ηράκλειο.

Το πρώτο δείγμα γραφής του ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη, είχε τα +/- ωστόσο επτά αγωνιστικές δίχως νίκη είναι αρκετές. Και το σημαντικότερο στην παρούσα φάση είναι τα αποτελέσματα γιατί η βαθμολογία αρχίζει και αγριεύει και κατά συνέπεια, έστω και ψυχολογικά θα είναι ένα πολύ σημαντικό κέρδος για την ίδια την ομάδα να κάνει γιορτές μέσα στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι δύο μήνες δίχως νίκη όχι απλά είναι πολλοί, είναι πάρα πολλοί. Και την Πέμπτη δεν πρέπει να υπάρξει άλλο αποτέλεσμα εκτός του τριπόντου. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έχουν αντιληφθεί την πραγματικόττηα, είναι δείγμα οι δηλώσεις των Έρικ Λάρσον και Βασίλη Λαμπρόπουλου που μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη είπαν “θα κερδίσουμε την Πέμπτη”.

Δεν είναι ζήτημα αλαζονικής συμπεριφοράς ή έπαρσης κόντρα στον Αστέρα. Με επτά αγωνιστικές δίχως νίκη, δεν μπορεί (και δεν νιώθει κανείς) εντός ΟΦΗ να σκέφτεται αλαζονικά παρά μόνο να το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Προφανώς και ο ΟΦΗ βρίσκεται σε φάση προσαρμογής εν μέσω της έλευσης του Πέπε Μελ αλλά και ο Ισπανός τεχνικός είπε από την πρώτη στιγμή ότι θέλει και ο ίδιος τον χρόνο του παρότι γνωρίζει πως τα θετικά αποτελέσματα είναι εκείνα που φέρνουν ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook