Μελ: “Να συνηθίσουν οι παίκτες μου αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού – Έτσι θα μπούμε στα play offs”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O Πέπε Μελ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε πως η εικόνα που θέλει να παρουσιάσει ο ΟΦΗ είναι εκείνη που έδειξε κόντρα στον Άρη με την πίεση ψηλά και την καλή κυκλοφορία της μπάλας.

“Ήρθα στο παιχνίδι με μόλις μια προπόνηση, αυτήν του Σαββάτου. Οι παίκτες εκτέλεσαν το πλάνο και το αντιλήφθηκαν όπως ακριβώς ήθελα. Κάναμε πολύ καλύτερο παιχνίδι από ότι περίμενα με βάση τις συνθήκες που υπήρχαν και πιστεύω πως στο μέλλον θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι” ήταν το πρώτο σχόλιο του Πέπε Μελ.

Όσον αφορά το γεγονός ότι επρόκειτο για ένα πλάνο με ρίσκο, πίεση ψηλά που έφερε ευκαιρίες από τον Άρη: “Οι παίκτες μου πρέπει να συνηθίσουν αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, να πιέζουμε ψηλά, αυτός είναι ο τρόπος που θέλω να δω τον ΟΦΗ και αν θέλουμε να μπούμε στα play offs μπορεί να γίνει με αυτόν τον τρόπο όμως είχαμε μόνο μια προπόνηση”.

Για το τι περιμένει από τον ΟΦΗ αναλαμβάνοντας την ομάδα εν μέσω δύσκολου πρόγραμματος και τι προσδοκίες έχει από αυτήν: “Η ομάδα θα βελτιώνεται σίγουρα, την εικόνα της μέσα στο γήπεδο και είναι σημαντική να βγαίνει μέσα από την προπόνηση. Μπροστά μας έχουμε 6 με 7 προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα και είναι πολύ σημαντικές για όλους μας”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook