Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Άρης – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη.

Sdna.gr: “Ο Άρης χάρη σε γκολ του Νταρίντα πήρε την νίκη πεντάδας κόντρα στον ΟΦΗ (1-0), με τους Κρητικούς να φωνάζουν δικαίως για τον βοηθό που τους στέρησε την ισοφάριση”.

To10.gr: “Ο Άρης ήταν καλύτερος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον ΟΦΗ, επικράτησε με 1-0 των Κρητικών και ανάγκασε τον Πέπε Μέλ σε ήττα στο ντεμπούτο του στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Οι Κίτρινοι με το γκολ του Νταρίντα, επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και παρέμειναν στην 5η θέση και στο +6 από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης”.

Sport24.gr: “Το γκολ του Νταρίντα στο 39′ έδωσε τη νίκη στον Άρη, με τους κίτρινους να επικρατούν 1-0 του ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στην 5η θέση με 23 πόντους ο Άρης”.

Gazzeta.gr: “Με γκολ του Νταρίντα στο 39′, ο ανώτερος Αρης επικράτησε 1-0 του βελτιωμένου στο β’ ημίχρονο ΟΦΗ, ο οποίος δεν κατάφερε σε έβδομο παιχνίδι να πάρει τη νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι”.

Sport-fm.gr: “Ο Άρης των πολλών ευκαιρίων σκόραρε μόλις μία φορά κόντρα στον ΟΦΗ (39′ Νταρίντα), όμως αρκούσε για να επιστρέψει στις νίκες (1-0) και να… πικράνει τον Μελ. Ακυρώθηκε γκολ για το 1-1 σε οριακή φάση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook