Φουλ επίθεση από τον Μελ στο Κλεάνθης Βικελίδης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ισπανός τεχνικός πρόκειται να κάνει πράξη την φιλοσοφία του από το πρώτο παιχνίδι του στον πάγκο του ΟΦΗ κόντρα στον Άρη.

Ο Πέπε Μελ μπαίνει απευθείας στα βαθιά και πρόκειται να κάνει ντεμπούτο σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι, στην Θεσσαλονίκη και όπως έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής σκοπεύει να παρατάξει έναν ιδιαίτερα επιθετικό ΟΦΗ.

Μάλιστα ο νέος προπονητής του ΟΦΗ στις συζητήσεις που έκανε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ έδειξε να είναι ιδιαίτερα ενημερωμένος τόσο για το ρόστερ της ομάδας, όσο και για κάθε παίκτη προσωπικά.

Όπως είπε ο ίδιος και στην επίσημη παρουσίαση του το απόγευμα της Πέμπτης επρόκειτο να έχει ξεχωριστά τετ α τετ με κάθε ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, κάτι που το έκανε πράξη σε μεγάλο βαθμό την Παρασκευή στο “Βαρδινογιάννειο”.

Mάλιστα, σε συνεργασία με τον Πέδρο Καραβέλα που είχε την εποπτεία των προπονήσεων καθ’ όλη την διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου, ήδη έχει στο μυαλό του ξεκάθαρες σκέψεις ενόψει της ενδεκάδας του αγώνα με τον Άρη όπου δεν αποκλείεται να δούμε και ορισμένες εκπλήξεις.

Το σίγουρο είναι πως, με βάση τα πρώτα δείγματα γραφής από την προπόνηση της Παρασκευής, πρόκειται την Κυριακή να δούμε τον Ισπανό να παρατάσσει τον ΟΦΗ με ένα φουλ επιθετικό σχήμα με στόχο τη νίκη κόντρα στον Άρη. Το πρωί της Παρασκευής δεν έδειξε ξεκάθαρα τις σκέψεις του για την ενδεκάδα ωστόσο είναι σίγουρο πως ο ΟΦΗ θα παίξει με 4-3-3 ενώ πρόκειται να δούμε αλλαγές, σε πρόσωπα, σε σύγκριση με την αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook