Mυριοκεφαλιτάκης: “Bάζω 500 χιλ ευρώ αν βάλουν και οι άλλοι τα ίδια”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Πρόταση στους πρώην προέδρους του ΟΦΗ να βάλουν από 500.000 ευρώ έκαστος έκανε ο Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης, πετώντας του το γάντι.
Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας δήλωσε έτοιμος να διαθέσει το ποσό των 500 χιλ. ευρώ, εφόσον όμως κάτι ανάλογο κάνουν και οι διάδοχη του στην προεδρία της ΠΑΕ, δηλαδή οι κ.  Βατσινάς,Κουράκης,Μαχλάς και Ξημέρης.

Την παραπάνω πρόταση κατέθεσε ο ίδος στον Σήφη Κορωνάκη σε συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες την Δευτέρα το πρωί, δίνοντας διορία μέχρι την Γενική Συνέλευση της Τετάρτης,  να την μεταφέρει στους υπόλοιπους πρώην προέδρους.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω τονίζοντας πως το ποσό που θα μαζευτεί εφόσον συμφωνήσουν και οι υπόλοιπο το οποίο θα ανέρχεται στις 2,5 εκ. ευρώ να αναλάβει να τα διαχειριστεί ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και εμπιστοσύνης.Ο Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης, τόνισε στον Σήφη Κορωνάκη πως αυτή είναι η μόνη λύση,  η οποία μπορεί να καταστεί βιώσιμη για την ομάδα και αυτή να βγει από το τέλμα και δήλωσε έτοιμος να διαθέσει τα χρήματα μέχρι το τέλος εβδομάδας ενώ  ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να  είναι στο συμβούλιο, απλά η πρόθεση του είναι μόνο να βγεί ο ΟΦΗ από το αδιέξοδο.

Για την πρόταση Μυριοκεφαλιτάκη, ο Σήφης Κορωνάκης, τόνισε ότι «πράγματι μου έγινε αυτή η πρόταση και θα την μεταφέρω σε όλους τους πρώην προέδρους, περιμένοντας την απάντηση τους ενόψει της Γενικής Συνέλευσης».

Η πρόταση Μυριοκεφαλιτάκη δίνει ένα νέο ενδιαφέρον στην Γ.Σ. της Τετάρτης και αναμένεται η αντίδραση και στάση των υπόλοιπων πρώην προέδρων της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook