Η υπομονή που ζήτησε ο Πέπε Μελ και το ροντέο του Δεκέμβρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ισπανός τεχνικός, λίγο πριν κλείσει τις πρώτες του τοποθετήσεις ως προπονητής του ΟΦΗ στάθηκε στο επόμενο επταήμερο.

Όπως γράψαμε και χθες, ο Πέπε Μελ ήρθε στο Ηράκλειο και σήκωσε αμέσως μανίκια καθώς ο ΟΦΗ έχει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων όπου ένα εξ’ αυτών (κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης) είναι… must win.

Και αν για το παιχνίδι της Κυριακής, σκοπός είναι να φύγει από την Θεσσαλονίκη με το θετικό αποτέλεσμα, τουλάχιστον για αυτό με τους Αρκάδες στόχος είναι η νίκη μιας και πρόκειται για έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με τον ΟΦΗ.

Ο Ισπανός τεχνικός λίγο πριν κλείσει τις… προγραμματικές του δηλώσεις στο “Γεντί Κουλέ” τόνισε πως χρειάζεται υπομονή, παρότι η λέξη είναι άγνωστη στην Ελλάδα, και ο ίδιος ζήτησε μια μικρή πίστωση χρόνου αφού βρίσκεται στην Ελλάδα λιγότερο από ένα 24ωρο.

Ο ίδιος ο Πέπε Μελ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και φρόντισε με το… καλησπέρα να θέσει τον πήχη του ΟΦΗ εκεί που ακριβώς χρειάζεται. Στην επίτευξη του στόχου της εισόδου στα play offs ενώ μπροστά του έχει δύο άκρως απαιτητικά παιχνίδια και ενώ το -2 από την έκτη θέση όχι μόνο δεν είναι διαφορά που καλύπτεται, αλλά μπορεί να καλυφθεί και πριν τις γιορτές.

Το μίνι ροντέο του Δεκέμβρη με τον ΟΦΗ να πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια να μπαίνει στον Γενάρη με ένα εξίσου απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, ρίχνει τον Πέπε Μελ αμέσως στα βαθιά ωστόσο η εμπειρία και το γεγονός ότι ο, μπαρουτοκαπνισμένος, στους πάγκους Πέπε Μελ το έχει ξαναζήσει, του δίνει όλα τα εφόδια για να παρατάξει τον ΟΦΗ που στον μέγιστο βαθμό (βάσει του χρόνου και της διάθεσης του) που έχει μπροστά του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook