Σε μη επικύρωση της βαθμολογίας προσανατολίζεται η Superleague

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επικύρωση της βαθμολογίας, θα γίνει μόνο για τις πρώτες 5 θεσεις έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα πλέι-οφ.

Κάτι τέτοιο προκύπτει από τους κύκλους της superleague αλλά και από τα λεγόμενα του Απόστολου Παπουτσάκη -που τερματίζει σήμερα την θητεία του ως πρόεδρος της superleague-, ο οποίος στην σημερινή συνέντευξη τύπου όπου ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Νίκο Καραγεωργίου τόνισε πως “Η superleague δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Εργοτέλη”. Αυτό δεν μπορεί να μεταφραστεί διαφορετικά από το γεγονός πως σήμερα δεν θα επικυρωθεί βαθμολογία, καθως μόνο έτσι ο Εργοτέλης θα ελπίζει σε παραμονή του.

Εκτός αυτού υπάρχουν πληροφορίες πως μία ομάδα από την superleague διαθέτει πλαστή φορολογική ενημερότητα και έτσι δεν θα μπορεί να επικυρωθεί  η βαθμολογία, ενώ άλλες αναφέρουν πως υπάρχει και άλλη, με τον Παναιτωλικό να πιέζει να μην επικυρωθεί η βαθμολογία και έτσι ελπίζει και αυτός σε παραμονή του.

Μένει να φανεί αν σε λίγη ώρα που θα γίνει η συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής γίνουν όλα τα παραπάνω πράξη, με τις πρώτες πληροφορίες και όλες τις ενδείξεις να δείχνουν κάτι τέτοιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook