Η ευτυχής συγκυρία για τον Μελ και η απουσία Μεγιάδο με τον Άρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ισπανός θα προπονήσει πρώτη φορά τους παίκτες την Παρασκευή, θα ντεμπουτάρει την Κυριακή και μπαίνει αμέσως στα βαθιά με μια απαιτητική δυάδα παιχνιδιών.

Ο Πέπε Μελ πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Άρη και βρίσκεται μπροστά σε μια ευτυχή συγκυρία ενόψει των τελευταίων αγώνων για το 2023. Ο Ισπανός προπονητής πρόκειται να κάνει προπόνηση την Παρασκευή έχοντας μηδέν απουσιολόγιο, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό – με εξαίρεση τον τιμωρημένο Μεγιάδο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Με τον Τζον Τοράλ να έχει επιστρέψει στην δράση αλλά και τον Μάρκο Μπάκιτς να είναι πανέτοιμος καθώς σύμμαχος του Μαυροβούνιου ήταν η 10ημερη διακοπή του πρωταθλήματος, o νέος προπονητής του ΟΦΗ θα έχει την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ενόψει Άρη.

Ακόμα και η απουσία του Μιγκέλ Μεγιάδο καλύπτεται εκ των έσω με επιλογές πρώτης γραμμής λόγω της υπεροπλίας που υπάρχει στην μεσαία γραμμή, γεγονός που ενισχύεται με την επιστροφή του Μπάκιτς.

Προφανώς και ο Πέπε Μελ αναμένεται να λάβει υπ’ όψιν του τον Πέδρο Καραβέλα που καθ’ όλη την διάρκεια του τελευταίου 10ημερου ήταν εκείνος που προπονούσε τους ποδοσφαιριστές και ο Πορτογάλος πρόκειται να είναι μεταξύ των μελών του τεχνικού team.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook