Συνεχίζεται το απίστευτο στατιστικό: 5ος προπονητής του ΟΦΗ που κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Άρη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την επικείμενη άφιξη του Πέπε Μελ και το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της Κυριακής, συνεχίζεται η σπάνια σύμπτωση που θέλει προπονητή του ΟΦΗ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όσο σπάνιο στατιστικό και αν δημιουργείται, συνεχίζεται η παράδοση που ξεκίνησε το 2017 και θέλει προπονητή του ΟΦΗ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας με αντίπαλο τον Άρη και μάλιστα σε εκτός έδρας παιχνίδι!

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Πέπε Μελ θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή ο πέμπτος προπονητής του ΟΦΗ που θα συνεχίσει την παράδοση στο παιχνίδι με τον Άρη.

Η απίστευτη σύμπτωση ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017 με το Νίκο Παπαδόπουλο να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Άρη και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κερδίζει με 1-0.

Ο επόμενος ήταν τον Αύγουστο του 2019 με τον Γιώργο Σίμο να ντεμπουτάρει στην ισοπαλία 2-2 ενώ συνεχίζεται το σερί τον Μάρτιο του 2021 και το Νίκο Νιόπλια στην ήττα με 1-0.

Ο τελευταίος, πριν τον Πέπε Μελ, ήταν ο Βάλντας Νταμπράουσκας τον Οκτώβριο του 2022 με Άρη και ΟΦΗ ν’ αναδεικνύονται ισόπαλοι δίχως τέρματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook