Ξεκαθαρίζει το… τοπίο με την απόφαση των διαιτητών

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Οι Έλληνες διαιτητές μπορεί να δήλωσαν εκ νέου κώλυμα, για τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας το σαββατοκύριακο (16-17/12), ωστόσο η απόφαση τους έφερε αντίδραση από την πλευρά της ΕΠΟ, η οποία ζήτησε από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ Σταύρο Μάνταλο να προχωρήσει σε ορισμούς, επί απειλής διαγραφής των διαιτητών που θα συνεχίσουν την αποχή.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος ενημέρωσε την ΚΕΔ πως αν οι διαιτητές εμμείνουν στην απόφαση τους να δηλώσουν κώλυμα θα διαγραφούν από τους πίνακες διαιτητών της Super League.

Το μήνυμα που εστάλη στους διαιτητές -από την επιτροπή συντονισμού τους- πάντως χθες (12/12) προέτρεπε να δηλώσουν κώλυμα μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (13/12), αναφέροντας:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της απόφασης της προηγούμενης εβδομάδας για αποχή από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις επ’ αόριστον σας υπενθυμίζουμε ότι για τυπικούς λόγους πρέπει να δηλώσουμε το ΚΩΛΥΜΑ μας στην πλατφόρμα για την επόμενη αγωνιστική.

Σε περίπτωση που έχουμε θετική εξέλιξη ως προς τα αιτήματα μας θα επανεξετάσουμε την θέση μας μέσω ψηφοφορίας στις επόμενες ημέρες. Σας παρακαλούμε το ΚΩΛΥΜΑ όπως μπει το αργότερο μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα) στις 14:00.

Με εκτίμηση

Οι διεθνείς διαιτητές».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook