Απίστευτο: Ο ΟΦΗ δίνει όλα τα ματς δίχως κόσμο εκτός από Πανσερραϊκό, Παναθηναϊκό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πληρώνει την κυβερνητική αναλγησία και την γελοία απόφαση να κλείσουν τα γήπεδα της Superleague 1 και θα δώσει δίχως κόσμο, όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του δευτέρου γύρου με εξαίρεση τα δύο τελευταία με Πανσερραϊκό, Παναθηναϊκό.

Μια από τις ομάδες που πλήττονται περισσότερο από κάθε άλλη είναι και ο ΟΦΗ μετά την απόφαση – σοκ της Κυβέρνησης να κλείσει τα γήπεδα της Superleague 1 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024.

Χαρακτηριστικά ο ΟΦΗ, μέσα στο επόμενο δίμηνο, καλείται να δώσει κεκλεισμένων των θυρών τα επόμενα έξι εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος ενώ το “Γεντί Κουλέ” θ’ ανοίξει ξανά για τα δύο τελευταία παιχνίδια με Πανσερραϊκό, Παναθηναϊκό καθώς μετά την αναβολή της 14ης αγωνιστικής το πρόγραμμα θα πάει μια εβδομάδα πίσω.

Παράλληλα, ο ΟΦΗ θα κληθεί να δώσει δίχως κόσμο τα παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας, εφόσον προκριθεί τόσο στα προημιτελικά, όσο και τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί από την ΕΠΟ ο πρώτος αγώνας για τους “4” θα διεξαχθεί 6 με 8 Φεβρουαρίου./

Αναλυτικά τα παιχνίδια που θα δώσει ο ΟΦΗ δίχως κόσμο:

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης
ΟΦΗ – Λαμία
ΟΦΗ – Παναιτωλικός
ΟΦΗ – Κηφισιά

Το καλεντάρι και οι ημερομηνίες του πρωταθλήματος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook