Επιστολή της UEFA – Προάγγελος για κλειστά γήπεδα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η UEFA ενημέρωσε τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων την Πέμπτη για το ενδεχόμενο να διεξαχθούν τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Για το ενδεχόμενο τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων την Πέμπτη (14/12) να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών ενημερώθηκαν από την UEFA οι Μακάμπι Χάιφα, Ελσίνκι και Μπάτσκα Τόπολα.

Στο ανεπίσημο έγγραφο, το οποίο δημοσιοποίησε ο Γιάννης Αλαφούζος και το σχολίασε, γράφοντας «Ντροπή…», οι τρεις ομάδες που θα αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα την Πέμπτη για να αντιμετωπίσουν Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αναφέρονται τα όσα συνέβησαν στη χώρα ματς τα τελευταία 24ωρα.

Κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται στα μέτρα που πρόκειται ν’ ανακοινωθούν την Δευτέρα ν’ ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός ως μέτρο κατά της βίας την διεξαγωγή όλων των αναμετρήσεων κεκλεισμένων των θυρών!

Στην επιστολή της UEFA αναφέρονται τα εξής:

«Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα. Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά

Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook