Αποκάλυψη ΣΠΟΡ FM 104,2: Εν αναμονή της απάντησης Τόμιτς

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο 46χρονος προπονητής είναι, αυτήν την στιγμή, ο νούμερο ένα υποψήφιος για τον πάγκο του ΟΦΗ και εφόσον απαντήσει θετικά στην πρόταση του θα είναι εκείνος ο αντικαταστάτης του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Όπως αποκάλυψε ο Μανώλης Σαρρής στον ΣΠΟΡ FM 104,2 ο Γκόραν Τόμιτς αποτελεί την τελική επιλογή των ανθρώπων του ΟΦΗ για την άκρη του πάγκου της ομάδας. Ο Κροάτης προπονητής έχει στα χέρια του την πρόταση του συλλόγου και εφόσον απαντήσει θετικά, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στο επόμενο 48ωρο, τότε θα έρθει στο Ηράκλειο προκειμένου να πιάσει δουλειά.

Παράλληλα, αξίζει ν’ αναφέρουμε πως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γκόραν Τόμιτς πρόκειται να πάρει την απόφαση του άμεσα ενώ την ίδια ώρα έχει προτάσεις από το Βέλγιο και την Σαουδική Αραβία, πέραν εκείνης του ΟΦΗ. O 46χρονος βρίσκεται στην πατρίδα του, είναι θετικός στο ενδεχόμενο ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και φαίνεται πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την υπόθεση του που θα ξεκαθαρίσει άμεσα, ίσως και εντός της Πέμπτης. Πρόκειται για την επιλογή που έχει προκριθεί από την διοίκηση του ΟΦΗ και όλα θα ξεκαθαρίσουν από το αν η απάντηση του Κροάτη θα είναι θετική ή αρνητική.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Μανώλη Σαρρή στον ΣΠΟΡ FM 104,2

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook