Να κάνει βήμα πρόκρισης σε ένα ματς ειδικών συνθηκών

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κηφισιά (17:30, Live ΣΠΟΡFM 104,2 – Gentikoule) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης, παίρνοντας τη νίκη.

Στην μάχη της φάσης των «16» του Κυπέλλου μπαίνει ο ΟΦΗ που μετά την πρόκριση στα Χανιά, υποδέχεται την Κηφισιά στο «Γεντί Κουλέ» στο πρώτο σκέλος των μεταξύ τους αναμετρήσεων για την διοργάνωση. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:30 και έρχεται σε μία δύσκολη περίοδο για τον Όμιλο που καλείται να βγάλει αντίδραση.

Ο ΟΦΗ πηγαίνει στο παιχνίδι με υπηρεσιακό προπονητή τον Πέδρο Καραβέλα μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Βάλντας Νταμπράουσκας, ενώ έχει κα απουσίες, με τον Μπάκιτς να έχει μείνει εκτός αποστολής επειδή δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ εκτός έχει μείνει και ο Σαντιάγκο Μοσκέρα που έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Η ομάδα προέρχεται από ένα αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα και μοναδικός της στόχος είναι να το… γυρίσει, ξεκινώντας από σήμερα στο παιχνίδι με την Αθηναϊκή ομάδα.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Λάρσον, Μαρινάκης, Αμπάντα, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Γιαννούλης, Βούρος, Γαγιέγος, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Τοράλ, Ριέρα, Νέιρα, Φελίπε, Ντίκο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook