Στο “κάδρο” ο Γκόραν Τόμιτς – Στόχος να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Φαίνεται πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και η αποκάλυψη των Κροατών για τον συμπατριώτη τους επιβεβαιώνεται από πληροφορίες του Gentikoule.

Το όνομα του Γκόραν Τόμιτς δεν μπήκε στο κάδρο των ανθρώπων του ΟΦΗ μέσα στο τελευταίο 24ωρο αλλά πρόκειται για μια περίπτωση προπονητή που εξετάζεται μεταξύ των άλλων για την θέση του αντικαταστάτη του Βάλντας Νταμπράουσκας. Πρακτικά η αποκάλυψη των Κροατών περί ενδιαφέροντος του ΟΦΗ προς το πρόσωπο του 46χρονου προπονητή επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule και μένει να φανεί αν θα είναι εκείνος που θα προκριθεί για την τελική επιλογή.

Όπως έγραψε το Gentikoule και το βράδυ της Δευτέρας, στον ΟΦΗ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε επιλογές προπονητών που προέρχονται από την Ευρώπη και δεν θα είναι ουδείς Έλληνας. Θέλουν ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο που παράλληλα θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου προπονητή με φρέσκες ιδέες για το ποδόσφαιρο.

Στο κάδρο βρίσκεται και το όνομα του Κρις Κόλμαν δίχως ωστόσο να είναι η περίπτωση του Ουαλού προπονητή εκείνη που συγκεντρώνει, προσώρας, τις περισσότερες πιθανότητες. Στα “+” του πρώην τεχνικού του Ατρομήτου είναι ότι έχει ένα γεμάτο βιογραφικό, έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και κατά συνέπεια δεν θέλει χρόνο προσαρμογής.

Στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να τελειώσει μέσα στην εβδομάδα το θέμα του προπονητή παρότι η διαφαινόμενη αναβολή της 14ης αγωνιστικής δίνει τον χρόνο για να γίνει μια επιλογή με ποιοτικά χαρακτηριστικά και όχι βιαστικά. Έτσι και αλλιώς, εφόσον οριστικοποιηθεί την Τετάρτη η αναβολή της δράσης στο πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ θα έχει μπροστά του 10 ολόκληρες ημέρες για να προετοιμαστεί για το κομβικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και παράλληλα ο νέος προπονητής θα έχει ένα μικρό, αλλά ίσως σημαντικό, χρονικό διάστημα για να βάλει τις πρώτες πινελιές που θα θελήσει να προσθέσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook