Η μοίρα των προπονητών που κάνουν ντεμπούτο κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η απίστευτη παράδοση που θέλει το νέο προπονητή του ΟΦΗ να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Άρη στην Θεσσαλονίκη δεν αποκλείεται να συνεχιστεί!

Με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ και την ομάδα να αναζητά τον αντικαταστάτη του, δεν αποκλείεται να συνεχιστεί η… παράδοση που θέλει το νέο προπονητή του ΟΦΗ να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει αύριο (06/12) την Κηφισιά με τον Πέδρο Καραβέλα ως υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο και το αμέσως επόμενο παιχνίδι της ομάδας είναι εκείνο της Δευτέρας κόντρα στον Άρη στην Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι από το 2017, οι τέσσερις από τους πέντε προπονητές που έχουν αναλάβει την ομάδα έχουν κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κι έτσι, εάν ο ΟΦΗ ανακοινώσει νέο προπονητή μέχρι την Δευτέρα η παράδοση αυτή θα συνεχιστεί!

Πρώτος ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος που έκανε ντεμπούτο στις 18 Ιανουαρίου 2017 κόντρα στον Άρη με τον ΟΦΗ να γνωρίζει την ήττα με 1-0. Ακολούθησε ο Γιώργος Σίμος, σχεδόν 1,5 χρόνο μετά και συγκεκριμένα στις 14 Αυγούστου 2019 με τον ΟΦΗ να αναδεικνύεται ισόπαλος 2-2 ενώ τρίτος ήταν ο Νίκος Νιόπλιας στις 14 Μαρτίου 2021 με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 1-0. Παράλληλα, ο Βάλντας Νταμπράουσκας έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Άρη στις 30 Οκτωβρίου 2022 που έληξε ισόπαλο με 1-1.

Ο μοναδικός που δεν έχει κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Άρη τα τελευταία χρόνια είναι ο Χάιμε Βέρα τον Φεβρουάριο του 2019, που το πρώτο του παιχνίδι ήταν με αντίπαλο την Ξάνθη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook