Έγραψε ιστορία ο Μιγκέλ Μεγιάδο: Έγινε ο πρώτος ξένος ρεκόρντμαν συμμετοχών στην Superleague 1!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο έφτασε τις 132 συμμετοχές στην Super League 1 και μαζί με τον Αριάν Μπεκιάι έγινε ο πρώτος ξένος στην ιστορία του ΟΦΗ.

Ιστορία έγραψε με την φανέλα του ΟΦΗ ο Μιγκέλ Μεγιάδο. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που για πρώτη φορά φόρεσε την φανέλα της ομάδας το καλοκαίρι του 2018 μαζί με τον Χουάν Νέιρα, κατάφερε πέντε χρόνια μετά να «πιάσει» τον Αριάν Μπεκιάι σε συμμετοχές στην Α’ Εθνική/Super League 1.

Όπως αναφέρει το soccerbase.gr στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, ο Μεγιάδο έφτασε τις 132 συμμετοχές στην Super League 1 και πλέον είναι ο πρώτος ξένος του ΟΦΗ στην συγκεκριμένη κατηγορία μαζί με τον Μπεκιάι. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη στις 11 Δεκεμβρίου, θα μείνει μόνος πρώτος στην κατηγορία.

 

 

Σε συμμετοχές ακολουθούν οι Πρέντραγκ Μίτιτς 131, Αλεχάνδρο Ίσις 130 και Χουάν Νέιρα 119. Θυμίζουμε ότι Μεγιάδο και Νέιρα έγραψαν ιστορία, καθώς μετά τον Άριαν Μπεκιάι, οι δύο Αργεντινοί έγιναν οι πρώτοι ξένοι παίκτες που αγωνίστηκαν στον ΟΦΗ για έκτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο Μεγιάδο… προσγειώθηκε στο Ηράκλειο την ίδια μέρα με το Νέιρα, στις 7 Ιουλίου 2018 και τα υπόλοιπα είναι… ιστορία. Ο Αργεντινός αποκτήθηκε στην αρχή ως δανεικός από την Τσακαρίτα, όμως στη συνέχεια ο ΟΦΗ τον απέκτησε στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή.

Ο δυναμικός και σκληροτράχηλος μέσος έχει συνολικά σημειώσει 145 συμμετοχές με την φανέλα του Ομίλου σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας παίξει σε πρωτάθλημα, κύπελλο, αλλά και στον ιστορικό αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League.

 

Ο Μεγιάδο έχει πετύχει 4 γκολ και έχει μοιράσει και μία ασίστ και μένει να φανεί που θα… φτάσει, καθώς έχει ήδη γράψει τη δική του ιστορία με την φανέλα της ομάδας, την οποία έχει… ματώσει κυριολεκτικά.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook