Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό.

Sdna.gr: «Δυο γκολ, κερδισμένο πέναλτι συν μια ασίστ. Ο Παναθηναϊκός έχει τον Ιωαννίδη σε κατάσταση οργίων και οι πράσινοι πήραν παραμάζωμα τον ΟΦΗ με 4-0, μένοντας μόνοι πρώτοι».

To10.gr: “Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι για να πάρει προβάδισμα απέναντι στον ΟΦΗ και μετά… ξεμπούκωσε για το άνετο 4-0 επί των Κρητικών”

Sport24.gr: “Ο Παναθηναϊκός παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο 45λεπτο επικράτησε του ΟΦΗ με 4-0 με τον Φώτη Ιωαννίδη να πετυχαίνει δύο γκολ ενώ από ένα σημείωσαν οι Αϊτόρ και Παλάσιος. Το τριφύλλι μετά τη νίκη του και το τρίποντο πήρε και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα”.

Gazzeta.gr: «Με ηγέτη τον Φώτη Ιωαννίδη που σκόραρε δις και και μοίρασε ασίστ στον Παλάσιος που σκόραρε όπως και ο Αϊτόρ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του ΟΦΗ με 4-0, για πρώτη φορά εντός έδρας επί Γιοβάνοβιτς».

Sport-fm.gr: «Με τον Ιωαννίδη να συνεχίζει με… φόρα και τον Αϊτόρ να δείχνει ότι «είναι εδώ», πετυχαίνοντας δύο και ένα γκολ, ο Παναθηναϊκός διέλυσε 4-0 τον ΟΦΗ και παρέμεινε στην κορυφή της Stoiximan Super League!».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook