Εικόνα διάλυσης στην Λεωφόρο για τον ΟΦΗ που δεν είχε αρχή, μέση και τέλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεν ήξερε τι και πως να το κάνει στην Λεωφόρο, η εικόνα του ήταν τραγική και με φυσιολογική συνέπεια ήρθε το τελικό 4-0 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παρέταξε τον ΟΦΗ με τον Τοράρινσον σε θέση αριστερού στόπερ και 3-4-1-2: Ο Μπάουμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, Μαρινάκης και Τοράρινσον στα άκρα με τους Βούρο, Πασαλίδη και τον Ισλανδό στο κέντρο της άμυνας.

Στον άξονα έπαιζαν οι Γαγιέγος, Γκλάζερ, Μεγιάδο και το Ντίκο πίσω από τον Φελίπε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε σε πολύ χαμηλό τέμπο, ο Παναθηναϊκός φαινόταν εμφανώς κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να αποδείξει την παρουσία του στο γήπεδο της Λεωφόρου και ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Έτσι ενώ το παιχνίδι ήταν σβηστό, ο Πασαλίδης ανέτρεψε τον Ιωαννίδη με τον Τζήλο να δείχνει την βούλα το πέναλτι και ο Ιωαννίδης εκτελώντας το εύστοχα άνοιξε το σκορ στην Λεωφόρο.

Με το 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού, οι δύο ομάδες πήγαν στ’ αποδυτήρια και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ προσπάθησε να παίξει πιο ανοικτά και περισσότερο επιθετικά έχοντας δύο τελικές με τον Φελίπε να βρίσκει απέναντι του τον Μπρινιόλι που του είπε όχι.

Και ο Παναθηναϊκός στην πορεία έδειξε πόσο απλό είναι το παιχνίδι και το ποδόσφαιρο με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ από το 1-0, στο 3-0.

Ο ΟΦΗ είχε βιαστεί ν’ ανέβει ψηλότερα ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης αλλά ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς είχε απαντήσεις στο τρανζίσιον βρίσκοντας ακόμα δύο γκολ με τους Αϊτόρ και Παλάσιος για το 3-0.

Πραγματικά ο ΟΦΗ δεν ήξερε που βρισκόταν μέσα στο γήπεδο και στο 93ο λεπτό ήρθε το… κερασάκι στην εικόνα του, στην τούρτα όταν ο Λοντίγκιν έκανε το βολέ βγάζοντας τετ α τετ τον Ιωαννίδη που διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook