Video | Τοράλ: «Με πίστη και αυτοπεποίθηση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στη Λεωφόρο»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Οι δηλώσεις του Τζον Τοράλ ενόψει του αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τζον Τοράλ μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, τονίζοντας ότι στόχος του Ομίλου είναι οι τρεις βαθμοί.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης του ΟΦΗ:

«Παίζουμε εκτός, σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε ήδη ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε όμως την εμπειρία της περασμένης σεζόν, όταν ήρθαμε ισόπαλοι με σκορ 1-1, αν και δεν ήμασταν ικανοποιημένοι με αυτό το αποτέλεσμα γιατί προηγούμασταν μέχρι τα τελευταία λεπτά. Πηγαίνουμε έχοντας πίστη και αυτοπεποίθηση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

«Αισθάνομαι καλά, δούλεψα σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες με το ιατρικό τιμ ώστε να είμαι έτοιμος. Νιώθω έτοιμος, επέστρεψα στις προπονήσεις και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο χρειαστεί. Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα και χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Αυτή η σεζόν έχει πάει καλά απέναντι σε ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος, όμως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να βρούμε ξανά το αγωνιστικό μας πλάνο, τον ρυθμό και να πάμε για τους τρεις βαθμούς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook