Διοικητικές ζυμώσεις εν όψει της Γ.Σ. στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ κορυφώνονται οι εξελίξεις στο θέμα των διοικητικών ζυμώσεων εν όψει της Γενικής Συνέλευσης στης 2 Μαΐου.

Στην ομάδα έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές, οι οποίες αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου στην Γ.Σ. της Τετάρτης να προκύψει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο διοικητικό σχήμα, το οποίο καλείται άμεσα να αναλάβει ένα βαρύ φορτίο και να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που υπάρχουν, βγάζοντας τα εις πέρας .

Ο  Σήφης Κορωνάκης, έχει προχωρήσει επαφές με ανθρώπους κυρίως από το περιβάλλον του ΟΦΗ και τους έχει ζητήσει να μπούν στο νέο διοικητικό σχήμα. Στόχος είναι το νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει να μπορεί άμεσα να διαθέσει ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ, ώστε η ομάδα να καλύψει τα πρώτα έξοδα, στα οποία υπάρχει και πίεση για να εξοφληθούν καθώς υπάρχει και άμεσος κίνδυνος για την ομάδα.

Το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται επίσης και γύρω από το όνομα του Γιάννη Κουράκη και των πρωτοβουλιών που έχει λάβει θέλοντας να προσφέρει βοήθεια αλλά να έχει και τα πρόσωπα της δικής του επιρροής στο διοικητικό συμβούλιο. Είναι σαφές πως στον ΟΦΗ περιμένουν πολλά από τον Δήμαρχο Ηρακλείου, καθώς αρκετοί εναποθέτουν τις ελπίδες του σε εκείνον ώστε να μπορέσει να βρεί λύσεις στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook