Νέα σενάρια για Ταυλαρίδη και Ολυμπιακό, βάζουν και το Μάντζιο στο παιχνίδι!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δημοσιεύματα επαναφέρουν τον φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Στάθη Ταυλαρίδη, ενώ σύμφωνα με αυτά στην λίστα των “ερυθρόλευκων” βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Το οτι το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού φέρνει το όνομα του Στάθη Ταυλαρίδη δεν είναι κάτι καινούργιο καθώς σχεδόν καθημερινά, το όνομα του 32χρονου στόπερ του ΟΦΗ “παίζει” κυρίως σε εφημερίδες “ερυθρόλευκης” απόχρωσης και όχι μόνο. Ο Ταυλαρίδης έχει κάνει σαφές πως δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ την νέα αγωνιστική, καθώς λήγει και το συμβόλαιο του και ο Ολυμπιακός φαίνεται να είναι ένας από τους πιθανούς προορισμούς του.

Δίπλα στο όνομα του Ταυλαρίδη που φαίνεται να απασχολεί τους Πειραιώτες ήρθε να προστεθεί και αυτό του Βαγγέλη Μάντζιο. Ο υψηλόσωμος  επιθετικός του ΟΦΗ μένει ελεύθερος από την ομάδα στις 30/6 και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του εφόσον φυσικά δεν μείνει στον ΟΦΗ .

Αμφότεροι, ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν φέτος στο πρωτάθλημα φορώντας τα “ασπρόμαυρα”  και στο λιμάνι σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού φέρονται έτοιμοι να κάνουν την κίνησή τους, ώστε να τους εντάξουν στο ρόστερ τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook