Video | Κάταγμα κνήμης και περόνης ο Σηφάκης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο σοβαρός τραυματισμός του 22χρονου τερματοφύλακα του ΟΦΗ που αγωνίζεται ως δανεικός στον Διαγόρα.

Στο 55’ της αναμέτρησης, o Σηφάκης κάνει λάθος εκτίμηση και ο Χριστόπουλος τον περνάει, σε μια φάση που ο γκολκίπερ τον ανατρέπει. Πάνω στη φάση ο Χριστόπουλος πατάει το πόδι του Σηφάκη.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κνήμης-περόνης και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Η ενημέρωση του Διαγόρα αναφέρει

«Η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ για την άριστη φιλοξενία την οποία θα ανταποδώσουμε στο επόμενο γύρο! Ευχαριστουμε την γιατρό ΑΓΛΑΪ́Α ΣΤΑΘΡΟΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ για την άμεση διεκπεραίωση μεταφοράς του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΗΦΑΚΗ στο νοσοκομείο της ΠΑΤΡΑΣ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.

Ο ποδοσφαιριστής σήμερα θα διακομιστεί στο ιατρικό κέντρο ΦΑΛΗΡΟΥ καθώς θα χειρουργηθεί ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό. Σύσσωμη η οικογένεια του ΔΙΑΓΟΡΑ εύχεται περαστικά καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους στον ποδοσφαιριστή μας ΒΑΣΙΛΗ ΣΗΦΑΚΗ».

Τα περαστικά του εξέφρασε στον παίκτη και ο ΟΦΗ, με μήνυμα στα social media, που αναφέρει: «Περαστικά Βασίλη! Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς!».

Ο τραυματισμός του Σηφάκη ήρθε σε μια καλή περίοδο της καριέρας του, καθώς αγωνιζόταν βασικός φέτος με τον Διαγόρα στη Super League 2 και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις.

Δείτε στο 11:20 του βίντεο τον τραυματισμό του Σηφάκη:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook