Κρατάει μόνο την… γκολάρα του Τοράρινσον

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ και μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, στο ματς με τον Βόλο (1-1), παρουσίασε τις γνωστές αδυναμίες του με αποτέλεσμα να συμπληρώσει πέντε ματς δίχως νίκη και τους φιλάθλους του να είναι στο… ίδιο έργο θεατές!

Μακριά από την νίκη έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο ματς ο ΟΦΗ στο εντός έδρας ματς με τον Βόλο (1-1) και με δυσκολία μπορούμε να πούμε οτι… κρατάει κάτι και από αυτό το ματς πλην του καταπληκτικού γκολ του Τοράριρσον, που τουλάχιστον αυτό δεν μπορούσε να ακυρωθεί με την χρήση του Var.

Η κρητική ομάδα και πάλι “εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής” με τον Νταμπράουσκας να αναζητάει το… φάρμακο, ενώ έκανε λόγο και για… άγχος!

Το μόνο σίγουρο είναι οτι όσο δεν κερδίζει και δεν αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο, η στενοχώρια και η γκρίνια θα είναι απόλυτα δικαιολογημένη, με το όξύμωρο να είναι οτι μολονότι έχει πάρει μόλις τρεις βαθμούς στα τελευταία πέντε ματς του παραμένει στην έκτη θέση της βαθμολογίας και σε… τροχίά πλεϊ οφ.

Ακολουθεί ένας Δεκέμβριος – βουνό, αρχής γενομένης με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (3/12, 19.30) στην Λεωφόρο με την ευχή να βελτιώσει την εικόνα που είχε τις τελευταίες αγωνιστικές και να ξανά πάρει τα… πάνω του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook