Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Βόλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο.

Sdna.gr: « Παλικαρίσια ισοπαλία (1-1) πήρε ο Βόλος απέναντι στον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη Super League – Η θεσσαλική ομάδα προηγήθηκε με τον Κόμπα (52΄), έπαιξε για ένα ημίχρονο με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκαρσία (45+1’ ) κι ισοφαρίστηκε με γκολάρα του Θοράρινσον (60΄) – Για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη παραμένει η ομάδα του Ηρακλείου».

To10.gr: «Ο ΟΦΗ εξακολουθεί να προβληματίζει… κοντεύει δύο μήνες χωρίς νίκη και κόντρα στον Βόλο των 10 παικτών δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή, μένοντας στο 1-1.

Sport24.gr: «Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Βόλο στο “Γεντί Κουλέ” με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με δέκα παίκτες για εξήντα λεπτά και τους Κρητικούς για πέμπτο σερί ματς να μένουν μακριά από τις νίκες. Στην αναμέτρηση μπήκαν έξι γκολ και μέτρησαν τα δύο.

Gazzeta.gr: «Ο Βόλος αγωνίστηκε στο «Γεντί Κουλέ» με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο λόγω αποβολής του Γκαρσία, αλλά άντεξε στην πίεση του ΟΦΗ που έχασε πολλές ευκαιρίες και πήρε πολύτιμη ισοπαλία (1-1) στο… δεύτερο ντεμπούτο του Ανχελ Λόπεθ στη Μαγνησία».

Sport-fm.gr: «Σε ένα ματς με πέντε ακυρωθέντα γκολ -εκ των οποίων μέτρησε τελικά μόνο το ένα- ο Βόλος των 10 παικτών για ένα ημίχρονο δεν επέτρεψε στον ΟΦΗ την ολική ανατροπή (1-1) υποχρεώνοντάς τον σε νέα γκέλα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook