Μέσα ο Ριέρα για το ματς με τον Βόλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναμενόταν ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο ισχίο και τέθηκε στην διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας για το παιχνίδι της Παρασκευής.

Ο Αντριάν Ριέρα συμμετείχε σε όλη την προπόνηση της Δευτέρας θέτοντας τον εαυτό του μάχιμο ενόψει του αγώνα με τον Βόλο όπου μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Αντιθέτως, όπως αναμενόταν, δεν προπονήθηκαν οι Τοράλ και Μπάκιτς που έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζονταν.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Με τον Adrian Riera να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η σημερινή (20/11) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Marko Bakic συνέχισε θεραπεία, ενώ οι Jon Toral και Γιάννης Θεοδοσουλάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ19, Ζαχαριουδάκης, Πιστικός, Φαϊτάκης και Χότζα, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς, Dan Glazer, Gudmundur Thorarinsson, Αντρέας Καρώ, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (21/11), στις 10:30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook