Μιντάουγκας Τσέπας: “Πρότυπο και ίνδαλμα για μένα ο Βάλντας Νταμπράουσκας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο δημιουργός της ομάδας – θαύμα του Λιθουανικού πρωταθλήματος, Σιαουλιάι, Μιντάουγκας Τσέπας αποθέωσε τον τεχνικό του ΟΦΗ μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Η μικρή Σιαουλιάι κατάφερε να κάνει, στην τρίτη της χρονιά στην μεγάλη κατηγορία του Λιθουανικού πρωταθλήματος, την υπέρβαση τερματίζοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρότι αγωνίζεται για τρία χρόνια στην Α’ κατηγορία, κύριος υπεύθυνος, όπως αναφέρουν και τα ΜΜΕ της Λιθουανίας, είναι ο 45χρονος Μιντάουγκας Τσέπας που βρίσκεται στον πάγκο της από το 2020.

Ο Τσέπας μετά τον θρίαμβο της Σιαλιουάι, όπως τον χαρακτηρίζουν και τα ΜΜΕ της Λιθουανίας, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και συγκεκριμένα στο lrytas.lt, όπου δείχνοντας και τον σεβασμό που εμπνέει ο Βάλντας Νταμπράουσκας, στην πατρίδα του αποθεώνει τον τεχνικό του ΟΦΗ.

Ο Μιντάουγκας Τσέπας σε ερώτηση που του έγινε για το ποιον προπονητή θεωρεί ίνδαλμα του τόνισε πως “αυτός είναι ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Κάποιοι λένε πως μπορείς να πας και να παρακολουθήσεις τον Πεπ Γκουαρδιόλα, το Ντιέγκο Σιμεόνε, οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Εάν έχω ευκαιρία να πάω και να παρακολουθήσω κάποιον, τότε το καλύτερο είναι να πάω στον Βάλντας. Ο Βάλντας αποτελεί ένα πρότυπο για όλους μας και είναι εκείνος που θέλω να μαθαίνω. Ακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια την καριέρα του, είναι ο άνθρωπος που όποτε του τηλεφωνήσεις πάντα θα βρει χρόνο για σένα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook