ΟΦΗ: Τι έχει κάνει με τον Μπάκιτς και τι δίχως εκείνον

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μαυροβούνιος χαφ αποτελεί, όπως φαίνεται και στο γήπεδο, το μεγάλο βαρόμετρο του φετινού ΟΦΗ.

Επιχειρώντας να βρεθεί το “μαύρο κουτί” της αγωνιστικής καθίζησης του ΟΦΗ, μια από τις αιτίες που μπορεί να παίζει και τον ρόλο της είναι η απουσία του Μάρκο Μπάκιτς που λόγω των ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο, παραμονές του αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά, έχει να παίξει (ουσιαστικά αλλά και πρακτικά) από το παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου αγωνίστηκε για ολόκληρο το 90λεπτο.

Από την ημέρα του αγώνα με τα Χανιά, όταν και αισθάνθηκε τις πρώτες ενοχλήσεις, και έπειτα ο Μαυροβούνιος χαφ ταλαιπωρείται με αποτέλεσμα να παίξει ελάχιστα έως και καθόλου.

Με τον Μάρκο Μπάκιτς στην ενδεκάδα του, σε επτά αγωνιστικές, ο ΟΦΗ μετρούσε μόλις μια ήττα και τρεις νίκες απέναντι σε Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Οι ενοχλήσεις που αισθανόταν δεν του επέτρεψαν στην συνέχεια να παίξει στα Χανιά ενώ παράλληλα αγωνίστηκε μόλις για 7 λεπτά στο παιχνίδι με την Κηφισιά με την απουσία του να είναι εμφανής.

Άλλωστε μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που κάνει την διαφορά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του ΟΦΗ, έναν πλήρη box to box μέσο, που μπορούσε να γυρίσει να μαρκάρει, να γίνει αποδέκτης των επιθέσεων του αλλά και να τις τελειώσει.

Από την επιστροφή, μετά την διακοπή του Οκτώβρη, και έπειτα ο Μάρκο Μπάκιτς έπαιξε μόλις 7 λεπτά στο παιχνίδι με την Κηφισιά, 25 με τον Ολυμπιακό απ όπου και αποχώρησε τραυματίας απουσιάζοντας από τα δύο τελευταία με αντιπάλους τον Πανσερραϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δίχως τον Μάρκο Μπάκιτς, στην σύνθεση του, ο ΟΦΗ δεν έχει κερδίσει ακόμα μετρώντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook