Γκόμεζ: “Καλός προπονητής ο Νταμπράουσκας, ο ΟΦΗ θα μπει στα play offs”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ρόναλντ Γκόμεζ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 σχολιάζοντας παράλληλα και την φετινή πορεία του ΟΦΗ.

“Ξεκίνησε πολύ καλά, τώρα έχει πέσει η απόδοση του όμως αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες είναι καλές όμως πιστεύω πως θα είναι μέσα στην εξάδα και θα πετύχει τον τίτλο του” απάντησε στην αγωνιστική κάμψη που εμφανίζει ο ΟΦΗ τον τελευταίο μήνα ενώ για τον παίκτη που ξεχώρισε πρόσθεσε πως: “Μου αρέσει ο Ντίκο, είναι καλός παίκτης. 45 λεπτά θα βγάλω, όχι μόνολ 30 είμαι έτοιμος”.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην συνολική εικόνα του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα: “Βλέπω πως ο ΟΦΗ έχει καλή οργάνωση, είναι μια σοβαρή ομάδα, για αυτό το λέω. Ναι δεν πάει καλά τον τελευταίο μήνα αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είναι πολύ δύσκολο να κρατάς 30 παιχνίδια στον ίδιο ρυθμό, συνέχεια συμβαίνει και όχι μόνο στον ΟΦΗ αλλά σε όλες τις ομάδες να υπάρχει μια κάμψη στην απόδοση του”.

Ενώ ερωτήθηκε και για τον Βάλντας Νταμπράουσκας λέγοντας ότι: “Ο Νταμπράουσκας έχει φτιάξει την ομάδα, είναι καλός προπονητής. Για μένα είναι καλός προπονητής και για τον ΟΦΗ. Θέλει δουλειά, χρειάζεται υπομονή. Όταν ήρθε στην ομάδα, δεν ήταν καλά αλλά την έστρωσε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook