Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Sdna.gr: “Μπορεί ο ΟΦΗ να προηγήθηκε με γκολ του Μαρινάκη απ΄τα…αποδυτήρια (35ο δευτερόλεπτο), ωστόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα σταδιακά κυριάρχησε, είχε ένα δοκάρι (Εραμούσπε 18΄), ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών κι εν τέλει βρήκε το πολυπόθητο τέρμα της ισοφάρισης (1-1) με τον Εραμούσπε (85΄) στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής στο «Γεντί Κουλέ»”.

To10.gr: “Ο Εραμούσπε απάντησε στο 86΄στο γκολ του Μαρινάκη από το πρώτο μέρος χαρίζοντας έτσι έναν «χρυσό» βαθμό στον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΟΦΗ…
“.

Sport24.gr: “Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Εραμούσπε στο 86ο λεπτό να τιμωρεί τους Κρητικούς, απαντώντας στο γκολ του Μαρινάκη στα 35 δευτερόλεπτα”.

Gazzeta.gr: “Ο ΟΦΗ πανηγύρισε στα πρώτα 35 δευτερόλεπτα του αγώνα, το γκολ του Μαρινάκη, όμως δεν έφτασε να δώσει την νίκη. Ο μαχητικός ΠΑΣ Γιάννινα… γκρέμισε το τείχος του Μπάουμαν και με γκολ του Εραμούσπε στο 86′ έφυγε από το Ηράκλειο με πολύτιμο βαθμό”.

Sport-fm.gr: “Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Κρητικούς να παίρνουν το προβάδισμα 35 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη και τον Εραμούσπε να ισοφαρίζει στο 86′”.

sportday.gr: “Ο ΠΑΣ Γιάννινα «κεντούσε» στο «Γεντί Κουλέ», στα 72α γενέθλια του γηπέδου, έχασε σπάνιες ευκαιρίες ελέω Μπάουμαν και τελικά έφυγε με την ισοπαλία χάρη στον συνήθη ύποπτο Εραμούσπε!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook