Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα (17:30, Live AthleticΣΠΟΡFM 104,2 – Gentikoule) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ».

Μετά την ισοπαλία με την Κηφισιά και την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα στις 17:30 ψάχνοντας την επιστροφή στις νίκες που τόσο πολύ χρειάζεται, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Στο παιχνίδι που θα γίνει στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, ο Όμιλος θέλει να εμφανιστεί έτοιμος και παρά τις απουσίες να πάρει το τρίποντο, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 6 βαθμούς και να ψάχνει κι εκείνος την αντίδρασή του.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπάκιτς, Τοράλ και Θεοδοσουλάκης, ο διεθνής Γκλάζερ, οι τιμωρημένοι Αμπάντα, Καρώ, αλλά και ο Mάνουελ Καλαφάτης.

Την 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά (σε αγώνα πρωταθλήματος) ο Ηλίας Σημαντηράκης, απαρτίζουν οι: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης, Γαγιέγος, Νέιρα, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Ντίκο, Φελίπε, Μοσκέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook