Επιστροφή Χριστογέωργου στην αποστολή του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά από δύο ολόκληρους μήνες, ο 22χρονος τερματοφύλακας επιστρέφει στην αποστολή και είναι στην 20αδα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Νίκος Χριστογέωργος είχε τραυματιστεί στις 9 Σεπτεμβρίου και το φιλικό με τα Χανιά ενώ ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να τον παίρνει στην αποστολή του αγώνα του Σαββάτου.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ

Με τον Νίκο Χριστογεώργο να επιστρέφει στην αποστολή, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (11/11) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προπόνηση που έγινε στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στατικές φάσεις.

Οι Marko Bakic και Jon Toral συνέχισαν θεραπεία και έμειναν εκτός αποστολής, όπως επίσης ο τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ο διεθνής, Dan Glazer, οι τιμωρημένοι, Leroy Abanda και Αντρέας Καρώ και ο Mάνουελ Καλαφάτης.

Την 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά (σε αγώνα πρωταθλήματος) ο Ηλίας Σημαντηράκης, απαρτίζουν οι: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Baumann, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης, Gallegos, Neira, Riera, Mellado, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Dicko, Phellype, Mosquera.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook