Η ενωτική ομιλία του Βάλντας Νταμπράουσκας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Να είμαστε όλοι ένα” τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ προς τους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης.

Το Gentikoule βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο “Βαρδινογιάννειο” και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από την ομιλία του Βάλντας Νταμπράουσκας προς τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Παρότι ήταν μέρα αποθεραπείας για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και κυρίως εκείνους που έπαιξαν κόντρα στον Πανσερραϊκό, πριν ξεκινήσει η προπόνηση της Τετάρτης κατέβηκαν στο γήπεδο όλοι τους, ακόμα και εκείνοι που ήταν τραυματίες και δεν προπονήθηκαν, όπως οι Μπάκιτς, Τοράλ.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μάζεψε τους παίκτες του στο κέντρο του γηπέδου, όπως βλέπετε στην φωτογραφία του Gentikoule, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει το κλίμα στην ομάδα δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στην ψυχολογική τόνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η απογοήτευση υπάρχει από τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια όπου ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κερδίσει, κάτι που είπε και ο Βάλντας Νταμπράουσκας στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης. Ο Λιθουανός τεχνικός αφού στάθηκε, μιλώντας προς τους παίκτες του, στην συγκέντρωση που χρειάζεται να δείχνουν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό στα επόμενα παιχνίδια τόνισε με νόημα πως “πρέπει να είμαστε όλοι ένα και στα θετικά και στα αρνητικά”.

Ο ίδιος πιστεύει στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του, κάτι που επισήμανε και το βράδυ της Τετάρτης με τον ΟΦΗ να έχει μπροστά του δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο Ηράκλειο και παράλληλα την ευκαιρία να πάρει τους βαθμούς που έχασε σε προηγούμενα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook