Mε απουσίες αλλά με τον κόσμο στο πλευρό του για την επιστροφή στις νίκες

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ θα παίξει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (11/11, 17.30) στο Ηράκλειο χωρίς τους τραυματίες Tοράλ, και Μπάκιτς, τους τιμωρημένους Αμπάντα και Καρώ, αλλά και τον Γκλάζερ, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ισραήλ, όμως με την συμπαράσταση των φιλάθλων του, στοχεύει στην επιστροφή στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές.

Restart θέλει να κάνει ο ΟΦΗ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (11/11, 17.30) στο “Θ. Βαρδινογιάννης” με την νίκη να είναι μονόδρομος.

Ο Νταμπράουσκας μπορεί να μην έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Tοράλ, και Μπάκιτς, τους τιμωρημένους Αμπάντα και Καρώ, αλλά και τον Γκλάζερ, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ισραήλ, όμως… ποντάρει στην “καυτή” συμπαράσταση των φιλάθλων.

Με προπόνηση που έγινε χθες (8/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, άρχισε η προετοιμασία της ομάδας.

Ο Τοράλ έκανε θεραπεία και αναμένεται να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο. Θεραπεία συνέχισε ο Μπάκιτς, ενώ από την προπόνηση απουσίασε ο Γκλάζερ, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, με την προπόνηση για τους υπόλοιπους να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Πέμπτη (9/11), στις 10:30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook