ΟΦΗ: Τρίτο ματς που προηγείται και δεν το κερδίζει

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στις Σέρρες τρίτωσε το κακό για τον φετινό ΟΦΗ που προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να πάρει τίποτα σε αντίθεση με ότι συνέβη στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Και αν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια όπου προηγήθηκε, δεν ηττήθηκε, στις Σέρρες συνέβη η ανατροπή και τελικά ο ΟΦΗ επέστρεψε στο Ηράκλειο με άδεια χέρια.

Η αρχή έγινε στην Λαμία για την 4η αγωνιστική κόντρα στην τοπική ομάδα. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε δύο φορές μέσα στο παιχνίδι, πρώτα 0-1 με το Ντίκο και στην συνέχεια 1-2 με τον Γαγιέγος ωστόσο ένα αυτογκόλ του Καρώ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μια εβδομάδα μετά επαναλήφθηκε το σκηνικό με τον ΟΦΗ γηπεδούχο και να υποδέχεται τον Ατρόμητο. Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με γκολ του Λουίζ Φελίπε ωστόσο στο 88ο λεπτό ο Γιουμπιτάνα ισοφάρισε διαμορφώνοντας το 1-1 που ήταν και το σκορ του αγώνα.

 

Η τρίτη φορά σημειώθηκε στις Σέρρες όπου ο ΟΦΗ πήρε ξανά προβάδισμα με το γκολ του Αντριάν Ριέρα ωστόσο οι γηπεδούχοι όχι μόνο αντέδρασαν αλλά έφτασαν στη νίκη με γκολ των Χατζηστραβού, Μούργου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook