Αντριάν Ριέρα: Μπήκε στην εξίσωση και εκκωφαντικά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν ένα από τα νέα πρόσωπα του ΟΦΗ, από το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν είχε πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής ωστόσο στις Σέρρες έδειξε ότι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει πολύ περισσότερο.

Ο Αντριάν Ριέρα ξεκίνησε βασικός για μόλις, δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα και με την εικόνα που έδειξε στις Σέρρες έστειλε… μήνυμα προς τον Βάλντας Νταμπράουσκας ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ο ιθύνων νους του ΟΦΗ κόντρα στον Πανσερραϊκό με δύο key passes, ένα γκολ και μια μεγάλη ευκαιρία ακόμα. Γενικά η εμφάνιση του τον χρίζει mvp στο παιχνίδι των Σερρών παρότι πήγε στράφι λόγω της ήττας.

Και η πραγματικότητα είναι πως ο Ισπανός δεν είχε πάρει σε όλο το πρωτάθλημα, μέχρι τώρα, τον χρόνο που έπρεπε να πάρει. Προφανώς και είναι παίκτης ψηλού επιπέδου αλλά είτε λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής που έπαιρνε, είτε λόγω του τραυματισμού του που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός για 20 ημέρες, ο Αντριάν Ριέρα δεν είχε προλάβει να δείξει πτυχές του ταλέντου του ή έστω δεν το είχε πετύχει μέχρι στιγμής.

Με τους Μπάκιτς, Τοράλ στα “πιτς” και σε συνδυασμό με την εμφάνιση που έκανε κόντρα στον Πανσερραϊκό είναι σίγουρο πως και το ερχόμενο Σάββατο πρόκειται ν’ αποτελέσει τον παίκτη που θα τραβήξει πάνω του όλο το δημιουργικό βάρος του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook