Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Πανσερραϊκός – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό.

Sdna.gr: “Ο ΟΦΗ προηγήθηκε, αλλά το πληγωμένο «θηρίο» των Σερρών έβγαλε αντίδραση, ισοφάρισε με εκπληκτικό γκολ του Χατζηστραβού και πήρε τρίποντο νίκης με νικητήριο τέρμα από τον Μούργο στο 88ο λεπτό”.

To10.gr: “Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-1 με ανατροπή του ΟΦΗ και έκανε το 3Χ3 στη φυσική του έδρα. Προηγήθηκαν με Ριέρα οι Κρητικοί, αλλά οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς με Χατζηστραβό και Μούργο”.

Sport24.gr: “Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στη φυσική του έδρα, επέστρεψε και στις νίκες και μάλιστα με ανατροπή επικρατώντας 2-1 του ΟΦΗ με τον Μούργο να πετυχαίνει το γκολ της νίκης στο 88′ με εκτέλεση πέναλτι”.

Gazzeta.gr: “Χάρη σε πέναλτι του Μούργου στο 88′ ο αήττητος εντός έδρας Πανσερραϊκός νίκησε σε αμφίρροπο ματς 2-1 τον ΟΦΗ που είχε προηγηθεί στο 16′ με τον Ριέρα και έκανε άλμα στη βαθμολογία, παίρνοντας… αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη”.

Sport-fm.gr: “Ο εκπληκτικός Πανσερραϊκός του Πάμπλο Γκαρσία με τη σπουδαία νίκη του και μάλιστα με ανατροπή επί του ΟΦΗ (2-1) ανέβηκε 8ος στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας και βρίσκεται πια στο -2 από την εξάδα!”.

sportday.gr: “Ο Πανσερραϊκός μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά έκανε την ολική ανατροπή με πέναλτι στο 88′ πήρε την νίκη επί του ΟΦΗ με 2-1”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook