Βατσινάς: “Δεν υπάρχει συμφωνία”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ Φανούρης Βατσινάς απάντησε σε τηλεοπτική εκπομπή γιατί λέει “όχι” στο αίτημα των ανθρώπων του ΟΦΗ, για να “απελευθερώσει” τα χρήματα που έχει δεσμεύσει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την χορηγία του ΟΠΑΠ.

Ο Φανούρης Βατσινάς αρνήθηκε το αίτημα των ανθρώπων του ΟΦΗ, για να “απελευθερώσει” τις 68.000 ευρώ που έχει δεσμεύσει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την χορηγία του ΟΠΑΠ αν και έχει ήδη εισπράξει φέτος τις 300 χιλ. ευρώ που προβλέπει η μεταξύ τους συμφωνία.

  • Ο ίδιος, ο Φανούρης Βατσινάς, με τηλεφωνική του παρέμβαση του σε αθλητική εκπομπή της “Κρήτη ΤV” την Δευτέρα το βράδυ, τόνισε μεταξύ άλλων για αυτό το σημαντικό θέμα:

” Δεν υπάρχει πουθενά συμφωνία. Υπήρξε μία πρόταση από τον κ.Μαχλά και μέχρι εκεί. Δεν πρέπει να αναζητάει κάποιος τις ευθύνες σε μένα αλλά σε αυτόν που εισέπραξε χρήματα από τον ΟΦΗ, ένα σημαντικό ποσό, κατά την διάρκεια της σύντομης προεδρίας του.Εκεί αναζητήστε τα χρήματα που χρειάζεστε. Δεν φταίω για όλα εγώ.

Προτείνω και πάλι να αναλάβει κάθε πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια τα χρέη που του αναλογούν έτσι ώστε να βρεθεί μία λύση”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Να θυμίσουμε οτι την Παρασκευή ο πρώην μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ, ταξίδεψε στην Αθήνα, με τον Κώστα Τουγλή, για την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων (τα χρήματα ήταν να πάνε στον Βατσινά και ο ίδιος να τα δώσει εκ των υστέρων στην ΠΑΕ ΟΦΗ), όμως την Δευτέρα άλλαξε άποψη.

Μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Χρήστο Μιχαλόπουλο του απάντησε ότι “άλλαξαν κάποια δεδομένα”. Ο Βατσινάς τόνισε για το θέμα αυτό ότι “δεν θα κάνω πάντα εγώ τα χατίρια της ομάδας, την ώρα που οι άλλοι κοιτάνε την τσέπη τους”.

Στον ΟΦΗ προόριζαν τις 68.000 ευρώ,τα χρήματα αυτά παραμένουν δεσμευμένα, για να καλύψουν τις υποθέσεις των δυο Ισπανών Λόπες και του Ξενοδόχοφ για την αδειοδότηση, αλλά και να βάλουν  χρήματα στους λογαριασμούς των Σταυρακάκη και Κασμερίδη, προκειμένου να αποσύρουν την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, υπόθεση, που έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί σήμερα το πρωί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook