«Οι Σαουδάραβες παίκτες έχουν πολύ ταλέντο» – Η αναφορά στον Φαλατάχ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Μεγάλη Σαουδαραβική ιστοσελίδα αναφέρθηκε τόσο στον παίκτη του ΟΦΗ, όσο και σε άλλους συμπατριώτες του που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Future Falcons».

Η υποτροφία «Future Falcons» έχει επιτρέψει σε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Σαουδική Αραβία να κυνηγήσουν το όνειρό τους στο εξωτερικό, παίρνοντας μεταγραφές σε πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2019 από το Υπουργείο Αθλητισμού της χώρας και δύο πολύ γνωστές περιπτώσεις σε εμάς είναι εκείνη του Ραγιάν Φαλατάχ και του Σαμέρ Αλμοχαϊμέντ, τους δύο Σαουδάραβες παίκτες που ανήκουν στον ΟΦΗ και αγωνίζονται με την μορφή δανεισμού στον Διαγόρα Ρόδου και την Super League 2.

Σε αφιέρωμά της, η μεγάλη ιστοσελίδα της χώρας Arab News αναφέρεται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, με τον υπεύθυνο της υποτροφίας, Γκασάν Φερεμπάν να εξηγεί πως λειτουργεί. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Φαλατάχ του ΟΦΗ, λέγοντας: «Πιστεύω ότι οι Σαουδάραβες παίκτες έχουν πολύ ταλέντο, απλά χρειάζονται την ευκαιρία και αυτό το πρόγραμμα τους δίνει την ευκαιρία να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν».

Μεταξύ άλλων, ο Φερεμπάν ανέφερε παίκτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, λέγοντας: «Έχουμε και τον Φαλατάχ που παίζει στον ΟΦΗ και έχει δοθεί δανεικός σε μία άλλη ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook