Γιώργος Γιακουμάκης: Έφτασε τα 100 γκολ καριέρας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πριν καλά-καλά συμπληρώσει τέσσερα χρόνια παρουσίας στο εξωτερικό έχει σκοράρει ήδη 75 γκολ, φτάνοντας έτσι τα 100 τέρματα σε σύνολο.

Η φοβερή πρώτη σεζόν του Ηρακλειώτη διεθνή στο MLS, ο οποίος μετρά ήδη 17 γκολ στο Αμερικανικό πρωτάθλημα με την Αταλάντα, έχουν απογειώσει τα στατιστικά του στο σκοράρισμα, αγγίζοντας τριψήφιο αριθμό.

Φυσικά αυτό είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα από τον Γιώργο Γιακουμάκη, ειδικότερα αν κανείς αναλογιστεί πως μέχρι τον χειμώνα του 2020 αγωνιζόταν στην Ελλάδα και είχε βρει δίχτυα 25 φορές.

Ο 28χρονος πρώην παίκτης του ΟΦΗ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει εκτοξεύσει τις επειδόσεις του αγωνιζόμενος στο εξωτερικό, δείχνοντας την κλάση του σε Ολλανδία, Σκωτία και ΗΠΑ. Αυτά που έχει καταφέρει έως τώρα τον κάνουν έναν από τους καλύτερους Έλληνες επιθετικούς των τελευταίων 20 ετών.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είχε σκόραρε τρεις φορές με την φανέλα της Γκόρνικ, μέτρησε 29 γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Eredivisie, στην Σκωτία είχε βρει δίχτυα 26 φορές και έγινε πάλι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Πλέον στο MLS έχει ήδη στο ενεργητικό του 17 γκολ, ενώ αν προσμετρηθούν και τα τρία τέρματα του 28χρονου με το εθνόσημο, τότε αγγίζει τα 103 γκολ καριέρας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook