Τσιφούτης για το παιχνίδι των Σερρών: “Ο ΟΦΗ ωριμάζει κάθε χρόνο – Την Δευτέρα το ματς είναι… τριπλή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Τσιφούτης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” για την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον ΟΦΗ αλλά και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με το γήπεδο των Σερρών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τσιφούτης στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και τον Μανώλη Σαρρή

Για τον Πανσερραϊκό: «Είναι η ομάδα που ανδρώθηκα, το ποδοσφαιρικό μου σπίτι. Μας εκπλήσσει ευχάριστα φέτος, εκτός από το τελευταίο  παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που πήγαν όλα λάθος. Μας δείχνουν ότι μπορούν να πετύχουν τον στόχο της σωτηρίας. Σίγουρα θα χρειαστεί τον Ιανουάριο 2-3 προσθήκες γιατί αυτή η ομάδα δεν έχει βάθος. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η ομάδα παίζει λίγο άμυαλα, αλλά εάν το βελτιώσει δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει στην κατηγορία. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, η ομάδα έχει επηρεαστεί και από το πρόβλημα με το γήπεδο. Είναι μία δύσκολη ομάδα, επικίνδυνη κι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματά του. Και ο ΟΦΗ φέτος είναι μία ομάδα που δείχνει άλλο πρόσωπο».

Για το γήπεδο του Πανσερραϊκού: «Δεν περίμενε κανένας να μην παίξει στο γήπεδό του ο Πανσερραϊκός μετά από 13 χρόνια που βγήκε στην Super League 1. Όλα τα παλιά γήπεδα, αν δεν έχουν συντηρηθεί, θα βγάλουν τέτοια προβλήματα. Πρέπει να γίνει συντήρηση, πρέπει να γίνουν νέες εγκαταστάσεις. Δεν γίνεται μετά από 60 χρόνια να είσαι στις ίδιες εγκαταστάσεις. Πρέπει ή να ανακατασκευαστούν ή να γίνουν νέα γήπεδα. Εδώ ο Πανσερραϊκός ήθελε να  βοηθήσει να ανακαινίσει το γήπεδο και έπρεπε πριν από αυτό να βγει η μελέτη στατικής επάρκειας. Αυτό έβγαλε το μισό γήπεδο ακατάλληλο και μπορεί όταν ολοκληρωθεί η μελέτη να βγάλει νέα προβλήματα. Επηρεάζει την ομάδα αυτό που γίνεται με το γήπεδο».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ κάθε χρόνο ωριμάζει και περισσότερο. Μία ομάδα σαν τον ΟΦΗ να κερδίσει ΠΑΟΚ, Άρη, ΑΕΚ δεν είναι εύκολο. Πρέπει να έχεις καλή ομάδα, αυτές οι ομάδες υπολογίζουν ότι θα σε κερδίσουν. Επειδή γνωρίζω τα παιδιά στον ΟΦΗ, τα φιλαράκια μου, τον Πουρσανίδη, ξέρουν που θέλουν να δουν τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ έχει την φιλοδοξία να κάνει το κάτι παραπάνω. Θέλει να φτάσει στο επίπεδο του ΟΦΗ των παλιών χρόνων. Την Δευτέρα το ματς είναι… τριπλή. Ξεκινάμε από το Χ και όποιος παίξει καλύτερα θα το πάρει το ματς. Να κερδίσει ο καλύτερος, αυτό θέλω. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα, και θα φανεί πως θα βγει η αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΟΦΗ έχει πιο μεγάλη εμπειρία, ο Πανσερραϊκός είναι νεοφώτιστος. Αξίζει να παρακολουθήσεις και τις δύο ομάδες, θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook