Τσιφούτης: «Ο Γκέραρντ μου είχε πει να εκτελέσω το πέναλτι με την Ατλέτικο»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

30 χρόνια μετά, ο Γιώργος Τσιφούτης θυμήθηκε την εκτέλεση του πέναλτι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο Πανσερραϊκός – ΟΦΗ της Δευτέρας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα fonh.gr, ο Γιώργος Τσιφούτης αναφέρθηκε στο ιστορικό παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης:

“Τότε οι προπονητές ήταν αυτοί που έδιναν τις εντολές για να χτυπηθούν τα πέναλτι. Ναι, ο Γκέραρντ μου είχε πει να το εκτελέσω. Ήταν μια περίεργη εκτέλεση, η μπάλα φαίνεται να πέρασε στα δίχτυα και στην συνέχεια υπήρξαν πανηγυρισμοί. Το γήπεδο του ΟΦΗ ήταν “καμίνι” τότε. Να φανταστείς ήταν πίσω μου ο Γιάννης Σαμαράς, ήθελα να έχω επικοινωνία μαζί του, αλλά από την φασαρία στο γήπεδο δεν τον άκουγα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι χαρούμενος γιατί συνέβαλα τότε σε μια μεγάλη επιτυχία του ΟΦΗ. Στο πρώτο ματς είναι ενδεικτικό ότι μας είχαν υποτιμήσει και δεν γέμισαν ούτε το 1/5 το Βιθέντε Καλντερόν. Έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη εκείνη η επιτυχία”.

Παράλληλα, μίλησε και για το Πανσερραϊκός – ΟΦΗ που θα γίνει τη Δευτέρα:

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα και θα θέλουν το θετικό αποτέλεσμα. Ο Νταμπράουσκας είναι ένας καλός προπονητής δείχνει ότι κάνει καλά πράγματα με τον ΟΦΗ. Θα δούμε. Αν ο Πανσερραϊκός δείξει το καλό του πρόσωπο που είδαμε στις Σέρρες θα κερδίσει. Ο ΟΦΗ με φόβιζε πολύ πριν δω το ματς με τον Ολυμπιακό, εκεί έδειξε ότι έχει κάποιες αδυναμίες. Και ο Πανσερραϊκός έχει επηρεαστεί επειδή δεν παίζει στην έδρα του,όλα αυτά με το γήπεδο δεν γίνεται να μην επηρεάσουν την ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook