ΟΦΗ για Σκαφιδαρα: “Όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν κριθεί εδώ και 5 χρόνια – Το πλάνο για την γιγάντωση του δεν σταματάει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πήρε θέση για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Σκαφιδαρά μετά το “μπλόκο” της Αποκεντρωμένης Διοίκησης υπογραμμίζοντας πως καμία απόφαση δεν πρόκειται να σταματήσει την προσπάθεια για την ανάπτυξη των αθλητικών εγκαταστάσεων του.

Η χθεσινή είδηση με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να βάλει “φρένο” στην απόφαση του Δήμου Ηρακλείου για να προχωρήσει στην δημοπράτηση των εκτάσεων στον Σκαφιδαρά έφερε την αντίδραση του club.

Στον ΟΦΗ τονίζουν πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία απόφαση που πρόκειται ν’ αποτελέσει εμπόδιο για την ανάπτυξη των εγκαταστάσεων του συλλόγου. Όπως υπογραμμίζουν μάλιστα με νόημα στον ΟΦΗ “τόσο ο ΟΦΗ όσο και όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουμε κριθεί από τις ενέργειες που έχουν γίνει εδώ και 5 χρόνια”.

Παράλληλα στον ΟΦΗ υπερτονίζουν πως το club δεν περίμενε τις εξελίξεις προκειμένου να προχωρήσει στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του προς όφελος της πόλης και του νησιού όπως και συνέβη τόσο πέρυσι με την έλευση της Άντερλεχτ, όσο και φέτος με την διεξαγωγή των αγώνων των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας με την Ουκρανία. Μάλιστα σημειώνουν πως πρόκειται να δοθεί και συνέχεια.

Στον ΟΦΗ παρακολουθούν προσεκτικά όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση ενώ υπογραμμίζεται ότι κανείς δεν πρόκειται ν’ ανακόψει την επιχείρηση γιγάντωσης του club για την ανάπτυξη όλων των εγκαταστάσεων. “Όποιος θέλει, μπορεί να είναι μαζί μας για να γιγαντώσουμε το εγχείρημα γρηγορότερα και πιο δυναμικά” τονίζουν χαρακτηριστικά.

“Ο ΟΦΗ αποδεικνύει με γεγονότα ότι συνεχίζει και θα συνεχίσει την εκτέλεση του στρατηγικού του πλάνου ό,τι κι αν γίνει κι αυτή θα είναι άλλη μία απόδειξη του ειδικού βάρους όλου του οργανισμού και του κόσμου του” λέγεται χαρακτηριστικά και πως η ομάδα δεν πρόκειται να επηρεαστεί από όλες τις εξελίξεις συνεχίζοντας την προσπάθεια ανάπτυξης της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook