ΟΦΗ: Απουσιάζει η δημιουργία και η εκτέλεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα σε λίγες αγωνιστικές ο ΟΦΗ από το ΤΟΡ-3 της Superleague 1, υποχώρησε στην πέμπτη θέση της λίστας με την παραγωγή φάσεων στο πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ τελείωσε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχοντας μόλις μια τελική προσπάθεια και αυτή δεν πήγε καν στην εστία με το σουτ του Τζον Τοράλ στο 71′ να φεύγει άουτ. Κάτι που επισημάνθηκε και στην συνέντευξη τύπου από τον Βάλντας Νταμπράουσκας που εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος για το γεγονός ότι απουσιάζει η δημιουργία φάσεων από τα τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ.

Η χθεσινή, πάμφτωχη, παραγωγικότητα, του ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό με μόλις μια τελεική προσπάθεια αποτελεί συνέχεια της ίδιας εικόνας που παρουσίασε και κόντρα στην Κηφισιά όπου παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω για 65 λεπτά, ουσιαστικά είχε μόλις μια τελική προς την αντίπαλη εστία.

Κάπως έτσι ο ΟΦΗ βρέθηκε από την πρώτη τριάδα των ομάδων με τις περισσότερες φάσεις προς την αντίπαλη εστία, να έχει υποχωρήσει στην πέμπτη θέση και μάλιστα αρκετά μακριά από τον πέμπτο Άρη έχοντας 106 έναντι 121 της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook